Έκκληση για τον 7χρονο Χρήστο που έχει ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου – Πώς να τον βοηθήσουμε

Έκκληση για τον 7χρονο Χρήστο που έχει ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου – Πώς να τον βοηθήσουμε

Ο μικρός Χρήστος το μεσημέρι στις 12/6/2020 έκλεισε τα ματάκια του για πάντα και μπήκε στην αγκαλιά των αγγέλων. Είμαστε σίγουροι πως θα μας βλέπει όλους από εκεί ψηλά και θα μας προσέχει!

Αντίο αγαπημένε μας φίλε…

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου που έχει διαγνωστεί με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου.

Η διάγνωση έχει γίνει από το 2014 και όπως σημειώνει η οικογένεια σε αυτά τα τα 5 χρόνια, ο μικρός ήρωας στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο, και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές και έχει κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπίες!

Δυστυχώς ο 7χρονος υποτροπίασε για τέταρτη φορά και θα χρειαστει εκ νέου να χειρουργηθεί. Η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα και ζητά τη συνδρομή όλων μας.

Τι είναι το ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου

Το ραβδομυοσάρκωμα είναι η πιο συχνή πρωτοπαθής κακοήθης πάθηση του κόγχου στα παιδιά. Αυτές οι καταστροφικές βλάβες εμφανίζονται συνήθως σε παιδιά μικρότερα των 2 ετών ή μεγαλύτερα των 6 ετών, και έχουν μια προτίμηση για τον άνω ρινικό κόγχο. Δεδομένου ότι ο κόγχος είναι μια σχετικά μικρή ανατομική περιοχή με ελάχιστο πλεονάζων χώρο, βλάβες που καταλαμβάνουν χώρο οι οποίες αυξάνουν τον όγκο του κόγχου μπορεί να οδηγήσουν σε πρόπτωση του βολβού (εξόφθαλμος) και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την οπτική λειτουργία και την λειτουργία των μυών που κινούν το μάτι. Επομένως, οι όγκοι του κόγχου μπορούν να προκαλέσουν διπλωπία, μείωση ή ακόμη και απώλεια της όρασης.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό, μπορούν να το κάνουν στον λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΙΑΣΜΟΣ : 2340 0338 127

ΙΒΑΝ : GR18 0110 2340 0000 2340 0338 127

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

AITΙΟΛΟΓΙΑ : ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

SWIFT – BIC : ETHNGRAA