Διεθνείς Δωρεές

ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;
Σχεδόν 7 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν κάθε χρόνο.
Πάνω από 800,000 οικογένειες στην Ελλάδα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ VS ΣΥΝΟΡΑ
Το που ζεις δεν θα πρέπει να καθορίζει το αν ζεις.

Δεν ζω στην Ελλάδα. Γιατί να δώσω;

Η δωρεά σας θα ωφελήσει πολύ περισσότερο από έναν Οργανισμό στην Ελλάδα. Η «Παιδική Χαρά» είναι στην Ελλάδα. Αλλά ήμασταν, είμαστε και για πάντα θα είμαστε πολίτες όλου του κόσμου. Σήμερα, συνεργαζόμαστε με οργανώσεις υγείας σε περισσότερες από 75 χώρες. Εάν είστε πολίτης του κόσμου, η δωρεά σας θα κάνει τη διαφορά στον κόσμο αυτό.

 Πιστεύουμε ότι όπου ζείτε δεν πρέπει και να καθορίσετε το εάν θα  ζείτε. Αυτός είναι ο λόγος που διαγράφουμε τα όρια. Οι έρευνες που χρηματοδοτεί ο Οργανισμός μας θα πρωτοπορήσει νέες δυνατότητες θεραπείας όχι μόνο εδώ, αλλά σε όλο τον κόσμο. Η δωρεά σας θα χρηματοδοτήσει τον αγώνα για τα παιδιά. Θα χρηματοδοτήσει την καλύτερη δυνατή φροντίδα για εκατοντάδες μικρούς ασθενείς στη δύσκολη περίοδο που διανύουν. Θα χρηματοδοτήσει την σίτιση, το ρουχισμό και την εκπαίδευση παιδιών άπορων οικογενειών. Θα χρηματοδοτήσει το δικαίωμα που έχει κάθε παιδί στη χαρά. Θα χρηματοδοτήσει  τη νίκη της ζωής.

Τραπεζικός λογαριασμός ALPHABANK - Παιδική Χαρά

IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD΄ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΑ και θα μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] το ονοματεπώνυμο σας και την διεύθυνσή σας για να σας αποστείλλουμε την απόδειξη.