Διοργάνωση Εκδηλώσεων

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ Ή ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Οργάνωσε μια δράση για να προσφέρεις χαρά και βοήθεια.

Η μάχη για χαρούμενα παιδιά δεν σταματά ποτέ!

 

Η αφύπνιση και επαγρύπνηση του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δυστυχώς σήμερα πολλοί, ιδίως ο νέος πληθυσμός έχει άγνοια στα θέματα των παιδικών δικαιωμάτων και υγείας. Στόχος μας , εκτός από την ενίσχυση των ατόμων εκείνων που μας χρειάζονται, είναι και η ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Πραγματώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα , και πάντα με την βοήθεια των εκάστοτε επαγγελματιών, εκδηλώσεις, σεμινάρια και ημερίδες. Στις εν λόγω δράσεις πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παιδιά και ο σκοπός μας είναι ένας : να χαρίσουμε όσο πιο πολλά χαμόγελα μπορούμε στα παιδιά !!!

Αφενός στα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση , τα οποία θα παίξουν , θα μάθουν , θα διασκεδάσουν και αφετέρου στα παιδιά εκείνα που έχουν ανάγκη την οικονομική στήριξη μας μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων.

Αν θέλετε να υλοποιήσετε ή να υποστηρίξετε κι εσείς μια τέτοια δράση για τον Οργανισμό «Παιδική Χαρά» ή για κάποιο συγκεκριμένο παιδάκι που χρειάζεται τη βοήθεια μας δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή με εμάς άμεσα. Επιλέγετε να δώσετε χαρά και παράλληλα βοηθάτε να νικήσουμε μαζί παιδικές ασθένειες και αδυναμίες.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για παιδικές εκδηλώσεις, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα στο  τηλ ή στο info@paidikihara.com . Mε χαρά μας να ακούσουμε τη δική σας ιδέα και να την διοργανώσουμε μαζί.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ! ΝΙΩΣΕ ΟΜΟΡΦΑ!

Αν πάλι θέλετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά ή την οικογένειά σας μπορείτε να παρευρεθείτε σε μία από τις εκδηλώσεις μας που λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!