Όλοι μαζί μια γροθιά για την 15χρονη Ζωή από την Κρήτη

Όλοι μαζί μια γροθιά για την 15χρονη Ζωή από την Κρήτη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!

H Ζωή έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 3 πολύ σοβαρά χειρουργεία. Χάρης την αγάπη και την στήριξη όλων σας μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Παιδική Χαρά θα είναι πάντα στο πλευρό αυτής της γλυκιάς Κρητικοπούλας! Ευχόμαστε ο κόσμος να μην την ξεχάσει στον αγώνα που δίνει και να παραμείνει και αυτός στο πλευρό της Ζωής καθώς ο αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας της είναι μακρύς. Ήδη υπάρχει προγραμματισμένος επανέλγχος των χειρουργείων που έγιναν στην Αμερική σε ένα χρόνο από το πρώτο χειρουργείο και σκοπεύουμε να μην τους αφήσουμε μόνους στην μάχη αυτή! Για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την γλυκιά Ζωή είμαστε στην διάθεση σας.

Η Ζωή εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια (από τότε που γεννήθηκε ) αντιμετωπίζει σαν ηρωίδα πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά, τους πνεύμονες και γυναικολογικά ( λόγω συγγενών ανωμαλιών εκ γενετής ) . Το πρώτο χειρουργείο έγινε αμέσως μόλις γεννήθηκε, ενώ ακολούθησαν πολλά ακόμη χειρουργεία μέχρι την ηλικία των 2 ετών.

Η μικρή αυτή ηρωίδα γνώρισε από νωρίς μόνο το σκληρό πρόσωπο της ζωής και αυτό γιατί δεν είχε να παλέψει μόνο με την υγεία της αλλά και με το βάρος του bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της, που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν γιατί η Ζωή είναι διαφορετική από αυτούς και δεν μπορεί να παίξει και να κάνει πράγματα όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Αποτέλεσμα του έντονου bullying που δεχόταν ήταν να αλλάξει 3 φορές σχολείο!!! Τον τελευταίο ένα μισή χρόνο τα προβλήματα δυστυχώς είναι πιο έντονα από ποτέ !!!
Πλέον όμως η Ζωή μπορεί να δει φως στο τούνελ …

Από τις 6 Οκτωβρίου βρίσκεται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ με σκοπό να γίνει καλά και να κερδίσει επιτέλους πίσω την χαμένη της εφηβεία ! Η Ζωή έχει κάνει ήδη 2 πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ωστόσο χρειάζεται την βοήθεια μας για να κάνει το τρίτο χειρουργείο της . Το κόστος που υπολείπεται για την επέμβαση είναι 20.000€ .

Ας μην την αφήσουμε τώρα στο τέλος !!! Καταθέτουμε το οποιοδήποτε ποσό , κάθε δωρεά βοηθάει !!! Κάντε κοινοποίηση παντού γιατί σας χρειαζόμαστε όλους !!! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τη συνεισφορά τους στον τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank που έχει δημιουργηθεί από την «Παιδική Χαρά» ειδικά για την 15χρονη:

GR9401407010701002002029468

Δικαιούχος : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Με αιτιολογία κατάθεσης :”δωρεά από” και το ονοματεπώνυμο των δωρητών

Μήνυμα απο την μαμά της Ζωής
Καλησπέρα σας. Η Ζωή αναρρώνει απο το 5ωρο χειρουργείο που εκανε πριν λίγες μέρες και ευτυχώς απο οσο μας ενημέρωσε ο γιατρός , πήγε καλά.
Είχε πόνους και της χορηγούσαν μορφίνη,αλλά μέρα με την ημέρα καλυτερεύει. Δυστυχώς η Ζωή παλεύει από μικρή ηλικία , όχι μόνο με τους σωματικούς πόνους,αλλα και με τους ψυχικούς,καθώς έχει γίνει εξαιτίας των νοσημάτων της θύμα . Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με το διαφορετικό ! Η Ζωή μου έχει δεχτεί από μικρή τόσο πολύ μπουλινγκ γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο παιχνίδι και γιατί είχε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνα. Πολλές φορές το μπουλινγκ που περνούσε ήταν πιο οδυνηρό και από τους σωματικούς πόνους. Ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται … ο πόνος στην ψυχή όμως … Γι αυτό άλλωστε και ζήτησε η ίδια, να μην δείξουμε το πρόσωπο της και να διατηρήσει την ανωνυμία της και υγειής πια στο μέλλον να ζήσει μια ήρεμη ζωή . Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία! Κανένα παιδάκι να μην νοσήσει ποτέ ξανά και κανένας γονιός να μην χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο ,παρά μόνο για ευχάριστα. Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για το πολύ σημαντικό και τελευταίο χειρουργείο μας να κάνει κατάθεση στο σωματείο Παιδική Χαρά.