Γίνε Εθελοντής

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

 

Δεν ψάχνουμε για συνηθισμένο. Ψάχνουμε για σένα. Για σένα που θέλεις να κάνεις το κάτι διαφορετικό.

 

Στην Παιδική Χαρά κάνουμε το ακατόρθωτο κάθε μέρα. Ως μια οργάνωση που έχει αφιερωθεί στο μεγαλύτερο καλό, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Είμαστε ηγέτες στον  αγώνα για να κάνουμε κάθε παιδί ένα υγιές και χαρούμενο παιδί, και έχουμε άμεση συμμετοχή στην ζωή και το μέλλον όλων των παιδιών. Ψάχνουμε, λοιπόν,  ανθρώπους που είναι διαθέσιμοι να κάνουν μαζί μας το αξιοσημείωτο.
Η βάση της συνεργασίας μας στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, τη συνεργασία και την προσπάθεια για αριστεία. Καλωσορίζουμε και αγκαλιάζουμε άτομα από διαφορετικό υπόβαθρο, εμπειρίες και πολιτισμούς. Η Παιδική Χαρά δεσμεύεται απέναντι στους εθελοντές της ότι θα παρέχει πάντα ένα αξιοκρατικό και φιλικό περιβάλλον όπου όλα τα άτομα θα αισθάνονται εκτιμημένα, σεβαστά και θα υποστηρίζονται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Εθελοντής στις επισκέψεις νοσοκομείου

Η Παιδική Χαρά υλοποιεί προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε πως η καλή ψυχολογία αποτελεί σπουδαίο κομμάτι της θεραπείας ενός παιδιού. Θέλεις να γίνεις κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας;

Εθελοντής στις επισκέψεις ΑμεΑ

Η Παιδική Χαρά στέκεται δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις φίλος μαζί τους μπορείς να προσφέρεις το χρόνο σου και να δημιουργήσετε μαζί όμορφες αναμνήσεις.

Εθελοντής στο τμήμα συγκέντρωσης πόρων

Εκτός από την πολύ σημαντική βοήθεια των εθελοντών μας, είναι εξίσου σημαντική και η οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Έχεις τη γνώση ή την διάθεση να μας βοηθήσεις να συλλέξουμε πόρους;

Εθελοντής στο τμήμα εκδηλώσεων

Οι εκδηλώσεις της Παιδικής Χαράς προσφέρουν χαρά αλλά και βοήθεια σε παιδάκια που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Έλα κι εσύ στην παρέα μας, διασκέδασε, μάθε και πρόσφερε.

Εθελοντής επαγγελματίας υγείας ή εκπαίδευσης

Είσαι εκπαιδευτικός, γιατρός, νοσηλευτής, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, φυσιοθεραπευτής, εργοθεραπευτής κ.λπ. χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν έχεις το χρόνο και την όρεξη να προσφέρεις έλα στην ομάδα μας.

Εθελοντής αιμοδότης/δότης μυελού των οστών

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από αυτή της ίδιας της ζωής. Δίνοντας αίμα δίνεις αυτό ακριβώς, δίνεις ζωής. 10 λεπτά από το χρόνο σου μπορούν να σώσουν ένα παιδί. Γίνε λοιπόν κι εσύ αιμοδότης και δότης μυελού των οστών. Δώσε ζωή!